email contact@lniarad.ro phone0257 253 968


 

Echipa Infinity Bolts a fost distinsă cu Premiul Special GEA pentru Elitele Viitorului, la Gala Elitelor Arădene care s-a desfășurat în 18 martie 2023 la Filarmonica de Stat Arad. 

      


 

Echipa Infinity Bolts a participat la FIRST Tech Challenge India Championship.

A obținut locul 1 în finala din divizia Ramam și titlul de Finalist Alliance Captain, și prestigiosul premiu Control Award pentru cea mai bună autonomie a robotului.

Aceste realizări au propulsat echipa în FIRST Tech Challenge Asia Pacific Championship, care va avea loc în Sydney, Australia, fiind prima echipă din România care participă la acest campionat.

      

      

Au fost finalizate cele trei zile de desfășurare a Campionatului Regional #1 FTC România, organizat în incinta Universității Politehnica București. Suntem încântați să anunțăm că am reușit să ocupăm locul 1 în finală cu premiul WINNING ALLIANCE, alături de echipa @ro2d2team și @cyliispepp, formând alianța cu care am jucat în semifinală și finală, reușind să ne calificăm astfel la etapa națională.
Pe lângă acest premi, echipa a primit și premiul Eco Guard, pentru cel mai curat și bine organizat stand.

      

Sâmbătă, 14.01.2023 am participat la demo-ul organizat de catre modusvivendioradea , unde am obținut locul 1 în calificări și titlul de Winning Alliance Captain în alianța formată cu echipa Modus Vivendi.

          

În 7 ianuarie 2023, echipa a participat demo-ul 4 Transilvania Challenge organizat de echipa Delta Force la Liceul Național de Informatică Arad. Pe langă distracție și experiența din care avem de învățat, am obținut Locul II, de care suntem foarte mândri!

   

 

Echipa s-a înființat în anul 2016, sub numele „Muschetarii roboticii”, iar în anul 2019 membrii echipei de la acea vreme au schimbat identitatea în „Infinity Bolts”, având la bază povestea eroilor Avengers.

Componența echipei:

MENTORI:

- Șușca Mihaela

- Șușca Gabriel

ALUMNI:

- Șușca Bogdan

MEMBRI:

- Șușca Matia - Căpitan și 3D Design

- Bârlau Raul - Tehnic

- Sajgo Răzvan - Tehnic

- Lăcătiș Adelin - Marketing

- Buttau Denisa – Marketing

MEMBRI JUNIORI:

- Mustățea Robert – Programare

- Zlăgnean Ștefan - Programare


   

   

.

Care este misiunea echipei?

Să ne transformăm cultura prin crearea unei lumi în care știința și tehnologia sunt promovate și în care tinerii visează să devină lideri în știință și tehnologie.

 

Care sunt valorile echipei?

Distracție: Ne bucurăm și sărbătorim ceea ce facem

Descoperire: Explorăm noi abilități și idei

Inovație: folosim creativitatea și perseverența pentru a rezolva probleme

Impact: aplicăm ceea ce învățăm pentru a ne îmbunătăți lumea

Incluziune: Ne respectăm reciproc și ne îmbrățișăm diferențele

Munca în echipă: suntem mai puternici când lucrăm împreună

 

Rezultatele echipei în sezonul 6 - tema FREIGHT FRENZY:

- Locul 1 la demo organizat de Echipa de robotică XEO

- Premiul INNOVATE AWARD - locul 3

- Locul 8 din 43 echipe, la „Cele mai bune echipe pe baza punctajelor” de la Regionala Remote FIRST Tech Challenge Timișoara

- Calificare la Campionatul Național desfășurat la București

- Am aplicat la concursul Chicago Robotics Invitational împreună cu peste alte 400 de echipe din toată lumea și am fost selectați printre alte 33 de echipe din care 4 echipe erau din România iar 30 echipe au fost din Statele Unite ale Americii

-          Locul 2 în calificări în calitate de echipă Căpitan

-          Locul 4 în semifinală

- la concursul din Chicago am fost remarcați de un reprezentant Google care ne-a invitat să vizităm locul în care își desfășoară activitatea din Chicago, propunându-ne un parteneriat, iar recent am fost invitați să efectuăm 2 săptămâni de intenrship la sediul Google din Chicago anul viitor în iulie

- diploma de excelență „Arădeni cu care ne mândrim” din partea Consiliului Județean Arad

 

CONTACT: