email contact@lniarad.ro phone0257 253 968


 

 

    

  

 

În 16 februarie, a avut loc un exercițiu de simulare a comportamentului în cazul producerii incendiului. Activitatea derulată a demonstrat faptul că elevii, profesorii, personalul didactic auxiliar și nedidactic acordă importanța cuvenită prevenției.

   

Ziua Națională a Lecturii a fost sărbătorită de elevii clasei a VII-a B prin prezentarea cărții preferate și ateliere de scriere creativă.

15.01.2023 - Dincolo de cuvinte...

Cu prilejul zilei de 15 ianuarie, dedicate poetului național Mihai Eminescu, elevii claselor a VII-a E și a VIII-a D, coordonați de prof. Pamfiloiu Angelica și prof. Dehelean Giorgiana au participat, în cadrul Proiectului de Parteneriat „Dincolo de cuvinte...” încheiat cu Biblioteca Județeană „A. D. Xenopol” Arad, la un recital de momente artistice, poezii și cântece, pregătite de elevii Colegiului de Arte „Sabim Drăgoi” Arad. De asemenea, elevii școlii noastre (Cădar Paul, Basalacioc Luca, Burta Lucas, Orga Alexandra, Radu Rares și Boițiu Marian) au încheiat întâlnirea cu poezia „Glossă” în varianata originală, dar și parodică, surprinzând, astfel, realitatea românească din timpul lui Eminescu, dar și din timpul zilelor noastre.

    

 01.04.2019 - Acțiunea Jandarmeriei

   

   

28.09.2018 - Noaptea Cercetătorilor Europeni

Noaptea Cercetătorilor Europeni se înscrie în seria evenimentelor Marie Curie și își propune să arate publicului larg  o mare  varietate de activităţi ştiinţifice şi educative şi se adresează minţilor curioase ale tinerilor şi nu numai.  Evenimentul oferă  şansa vizitatorilor de a descoperi universul  ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.
Primul eveniment Noaptea Cercetătorilor Europeni a fost organizat în 2005.
 Noaptea Cercetătorilor 2018 , eveniment care a avut loc simultan în aproximativ 300 de oraşe europene pe 28 septembrie, cu scopul de a populariza ştiinţa şi învăţarea distractivă.

  

29.11.2016 - Chimie

Dna.prof. Lupșa Liliana, alături de colectivul clasei a VIII-a D, au susținut o lecție demonstrativă în fața a 40 de cadre didactice de chimie și a doamnei inspector de specialitate, prof.Rodica Glăvan. Tematica lecției a fost Integrarea experimentului în ora de chimie.